Muizen

Sharkoon Light² S review

[anchor=Boven][/anchor]

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9906.JPG[/img]

[list]
[*] [jump=Inleiding]Inleiding[/jump]
[*] [jump=Specificaties]Specificaties[/jump]
[*] [jump=Unboxing]Unboxing[/jump]
[*] [jump=Software]Software[/jump]
[*] [jump=Ervaring]Ervaring[/jump]
[*] [jump=Conclusie]Conclusie[/jump]
[/list]

[anchor=Inleiding][img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/banners/Sharkoon/Inleiding.jpg[/img][/anchor]

Allereerst wil ik Sharkoon bedanken voor het beschikbaar stellen van deze Light² S muis.

Sharkoon zal bij veel mensen een belletje doen rinkelen. Deze fabrikant zet sinds 2003 producten op de markt. Deze producten zijn voornamelijk gericht op gamers. Denk maar eens aan de kasten die men op de markt heeft gezet zoals de TG4 (en 5 en 6 reeks) maar ook de diverse toetsenborden, muizen, headsets en ga zo maar door. Ze brengen echter ook adapters uit om apparaten op je computer aan te sluiten. Persoonlijk kende ik deze fabrikant van de externe behuizingen en de SATA/IDE naar USB converters. Zo heb ik de data van menig harde schijf weten te redden.

Muizen heeft dit bedrijf ook al een tijdje in het assortiment. Zo zijn er de Drakonia muizen die natuurlijk verwijzen naar draken maar ook de Skiller muizen mogen tegenwoordig niet ontbreken. Maar tegenwoordig is er een nieuwe trend in muizenland. De muizen moeten steeds lichter en wendbaarder gaan worden. Om dit te bereiken worden er steeds meer muizen op de markt gezet met een honingraat motief. Dat wil zeggen dat de behuizing van de muis geperforeerd is waardoor het gewicht van de muis lager wordt.

Uiteraard kan Sharkoon niet achter blijven en heeft op dit moment drie verschillende “gatenkaas” muizen: de Light² S, de Light² 180 en de Light² 200. De muis die vandaag aan bod komt is de Light² S die te krijgen is voor de prijs van €24,-. Maar wat je hier voor krijgt? Dat lees je in deze review.

[jump=Boven]Terug naar boven[/jump]

[anchor=Specificaties][img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/banners/Sharkoon/Specs.jpg[/img][/anchor]

Voordat we gaan kijken naar deze muis, eerst even een blik op de specificaties.

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/S1.jpg[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/S2.jpg[/img]

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/F1.jpg[/img]

De naam van de muis zegt het eigenlijk al: Light. Dat betekent dat de muis niet zwaar is. Dit komt mede door het honingraat uiterlijk, iets dat we bij meerdere muizen terug hebben gezien. Bovendien is deze muis symmetrisch zodat hij ook gebruikt kan worden door mensen die linkshandig zijn. Veel muizen zijn juist ontworpen voor mensen die rechtshandig zijn. Logisch ook aangezien dit geldt voor het gros van de mensen. De muis heeft een sensor die maximaal 6200 DPI aan kan en bevat 8 knoppen die naar wens ingesteld kunnen worden. Daardoor is de muis geschikt voor allerlei spellen en speelstijlen.

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/F3.jpg[/img]

Voor de muis is ook software beschikbaar om verschillende instellingen aan te passen. Denk hierbij aan de knoppen die andere functies kunnen krijgen, macro’s die ingesteld kunnen worden en verlichting die aangepast kan worden. Tevens is het aantal DPI van de sensor aan te passen. Vervolgens kunnen deze instellingen opgeslagen worden in verschillende profielen.

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/F4.jpg[/img]

Over verlichting gesproken: deze is netjes uitgevoerd op de muis. En waarom niet. Je bent geen fatsoenlijke muis als je geen RGB verlichting bevat. Er loopt een band rondom de muis die tot 16,7 miljoen kleuren aan kan. Via de software kunnen deze kleuren aangepast worden maar ook effecten kunnen toegepast worden.

Mocht je meer willen weten of de software willen downloaden, neem dan een kijkje op de site van Sharkoon

[jump=Boven]Terug naar boven[/jump]

[anchor=Unboxing][img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/banners/Sharkoon/Unboxing.jpg[/img][/anchor]

Tijd om de muis uit zijn doosje te bevrijden.

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9511.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9512.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9513.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9514.JPG[/img]

De voorkant van het doosje spreekt voor zich. Wat opvalt is de muis in het midden en het logo links bovenin. Aan de linkerkant staan nog drie features van de muis benoemt. Kijken we naar de achterkant dan worden daar nog een paar zaken van de muis opgesomd zoals de verlichting, de duimknoppen en de ultra flexibele kabel. Tevens staan er in 12 talen dingen uitgelicht zoals de PFTE voetjes en het symmetrisch ontwerp. Aan de bovenkant vinden we een lipje waarmee het doosje opengemaakt kan worden. Is de doos eenmaal open dan zien we daar als eerste de kabel liggen en wat karton.

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9515.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9518.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9519.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9884.JPG[/img]

Als we het binnenwerk uit de doos halen dan zien we in een inham het boekje van de muis liggen en een set reserve voetjes. Deze voetjes zijn vrij makkelijk te vervangen, mocht de set die op de muis zit ineens versleten zijn. Aan de andere kant van het binnenwerk zien we weer het logo en de naam Light² terug. Halen we de flap omhoog dan zien we voor het eerst de muis in zijn geheel terug.

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9885.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9888.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9887.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9886.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9895.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9894.JPG[/img]

Nu de muis uit de doos is gehaald kunnen we deze van dichtbij gaan bekijken. Natuurlijk is het eerste wat opvalt de honingraat structuur. Dit moet er voor zorgen dat het gewicht van de muis aanzienlijk naar beneden gehaald wordt. Dit is ook de reden dat de muis maar 78 gram weegt. Muizen met een volledig gesloten cover wegen uiteindelijk toch meer. Om het bovenste gedeelte is een lijn aangebracht. Verderop in de review zullen we zien waar deze band voor dient. Op het onderste deel van de knoppen is ook een honingraat structuur aangebracht. Wat tevens goed te zien is, is dat de muis netjes symmetrisch is. Daardoor kan de muis zowel door linkshandige als rechtshandige mensen gebruikt worden. Helaas is het nadeel daarvan dat de muis niet gevormd is naar een hand. Aan de andere kant van de muis zien we het punt waar de kabel uit de muis komt.

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9891.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9892.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9890.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9893.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9896.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9897.JPG[/img]

Aan de linker- en rechterkant van de muis heb je in totaal vier knoppen zitten. Deze knoppen hebben de vooraf ingestelde functies van vooruit en achteruit maar je kunt in de software zelf bepalen wat je de knoppen wilt laten doen. Onder de knoppen zit nog iets van een profiel wat moet zorgen voor extra grip. Dit is wel hard plastic en niet het rubberachtige materiaal wat je vaker ziet. Bovenop de muis zien we het scrollwiel zitten wat tegelijkertijd dienst doet als extra muisknop. Standaard kun je hier een pagina mee openen in een nieuw tabblad maar ook hier geldt dat je zelf kunt bepalen wat deze knop doet. Daaronder zien we nog een klein knopje terug. Dit is de DPI schakelaar waarmee je door de verschillende DPI instellingen kunt gaan. Dit zijn er normaal vijf maar als je in de software een paar profielen uit schakelt gaat het wisselen sneller. Waar je de lijn van de verlichting het beste kunt zien is onderaan de muis. De honingraat is cover niet te missen. Als je goed naar binnen kijkt zie je de printplaat van de muis liggen. Geen zorgen, deze kan niet zomaar beschadigd raken door vuil en vocht.

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9898.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9899.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9900.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9901.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9903.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9904.JPG[/img]

Kijken naar de onderkant dan zien we wederom de honingraat structuur terug. Aan zowel de onderkant als de bovenkant van de muis zijn teflon pads geplaatst die er voor moeten zorgen dat de muis soepel over het oppervlak glijdt. Bovendien heeft Sharkoon ook reserve pads meegeleverd zodat ze vervangen kunnen worden wanneer ze versleten zijn. In het midden is de sensor terug te zien samen met wat informatie over de muis, het serienummer en gegevens van Sharkoon zelf. Het snoer van de muis zit keurig bij elkaar gebonden en is erg soepel, wat al enigszins te zien is aan de bundel. De USB aansluiting is verguld, ook al is dit meer een cosmetisch iets dan dat het signaal beter doorgegeven wordt. Op de connector is tevens het logo en de naam te zien.

[jump=Boven]Terug naar boven[/jump]

[anchor=Software][img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/banners/Sharkoon/Software.jpg[/img][/anchor]

Voor deze muis is er ook software beschikbaar. Nu is het wel zo dat er voor elk apparaat van Sharkoon een ander programma is. Dat betekent dat, wanneer je drie verschillende soorten randapparatuur hebt (denk aan headset, muis en toetsenbord) dat je drie verschillende programma’s moet installeren. Niet echt ideaal. Het is wel iets waar in de toekomst aan gewerkt gaat worden maar voor nu is het een minpunt. De software wordt niet met de muis zelf geleverd maar moet gedownload worden van de internetpagina.

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Sw/1.jpg[/img]

Het programma is niet zo groot en start meteen op. Het is niet vereist dat de muis aangesloten is om het programma te starten. Wel is het zo dat er aan de linkerkant de tekst “No Device” komt te staan. Er is dus wel van alles aan te passen maar eigenlijk heeft het nog niet zoveel zin.

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Sw/2.jpg[/img]

Op het moment dat de muis is aangesloten verdwijnt deze tekst ook meteen. Op het scherm wat we voor ons zien is het mogelijk de verschillende knoppen te veranderen van functie. Natuurlijk is het niet handig om de knoppen links en rechts aan te passen qua functie maar bij het kan wel handig zijn om de knoppen die bij de pink zitten aan te passen zodat je deze knoppen niet al teveel nodig hebt.

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Sw/6.jpg[/img]

En er zijn genoeg opties om uit te kiezen. Buiten de click, scroll en menu opties is het ook mogelijk om opdrachten te geven die te maken hebben met multimedia zoals het starten en stoppen van muziek of het aanpassen van het volume. Ook is het mogelijk met één klik een document op te slaan of een nieuw document te openen. Maar wat te denken van het starten van een programma, het tonen van je desktop of het vergrendelen van je computer? Of schakel de knop gewoon uit. De opties zijn eindeloos.

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Sw/3.jpg[/img]

In het volgende tabblad kunnen er vijf DPI instellingen aangepast worden naar waardes die je zelf bepaalt. Zo kunnen er hele lage DPI instellingen gemaakt worden voor als je heel precies wilt mikken in een spel maar ook heel hoge DPI instellingen als je de cursor snel over je scherm wilt laten bewegen. Het wisselen tussen deze profielen is mogelijk door gebruik te maken van de DPI knop bovenop de muis, als dit ten minste ingesteld is. De muis knippert dan even met een bepaalde kleur van de die gemaakt is. Na een paar seconden kan er weer gebruik gemaakt worden van de muis. Welke DPI niveau’s te kiezen zijn bepaal je ook zelf. Door een level bovenin aan te klikken kan deze uitgeschakeld owrden zodat hij niet meegenomen wordt in de DPI loop.

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Sw/4.jpg[/img]

In het volgende scherm vinden we de instellingen voor de verlichting. Er zijn niet al teveel opties maar de standaard Spectrum verlichting ziet er vrij netjes uit. Tevens kan de helderheid en de snelheid aangepast worden. Kies je voor Permanent dan krijgt de muis één kleur zonder effecten. Daarbij kan de kleur natuurlijk wel bepaald worden. Pulsating Spectrum is een soort breathing effect wat de muis dan krijgt met verschilelnde kleuren. Pulsating laat, zoals de naam al verklapt, de verlichting knipperen. De laatste optie is het uitzetten van de verlichting, mocht je deze echt beu zijn.

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Sw/5.jpg[/img]

Dan zijn we aanbeland bij het laatste scherm: het Macro scherm. Hierin is het mogelijk een reeks handelingen vast te leggen en uit te laten voeren door één druk op een knop. En allerlei acties zijn mogelijk hierin. Dit kan zijn een klik, daarna een scroll, een toets op het toetsenbord. Het kan allemaal. Nadat de macro is opgenomen kunnen er nog de nodige zaken aangepast worden door tijd toe te voegen, knoppen er tussenuit te halen of een loop erin te gooien. Ben je tevreden dan sla je de macro op. Deze kan dan uiteindelijk toegewezen worden aan één van de muisknoppen.

[jump=Boven]Terug naar boven[/jump]

[anchor=Ervaring][img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/banners/Sharkoon/Ervaring.jpg[/img][/anchor]

Tijd om de muis eens beet te pakken en in gebruik te nemen. Het voelt best vreemd om deze muis te gebruiken voor dagdagelijks werk en gamen. Dat komt niet zo zeer door de honingraat structuur maar meer omdat het een symmetrische muis is. De meeste muizen die ik getest heb zijn enigszins gevormd naar je hand maar dat is hier niet echt het geval. Dat geldt wel voor de Corsair Dark Core muis die ik tegenwoordig gebruik na het overlijden van mijn Glaive. De muis pakt op zich lekker beet en je krijgt niet het gevoel dat de muis uit je handen glijdt, maar eigenlijk zijn mijn handen net iets te groot. De muis is ook wat lager dan andere muizen die ik normaal gebruik waardoor de grip verandert van een palm naar een claw grip. Dat moet je natuurlijk maar net liggen. De zijkanten van de muis pakken goed beet. Het klikken op de knoppen gaat soepel en dat geldt ook voor het indrukken van het scrollwiel. Het wil wel eens gebeuren dat deze stroef is in gebruik maar dat is hier niet het geval. Het scrollen zelf gaat ook vloeiend. De knoppen op de zijkant zijn makkelijk te gebruiken.. althans, de kant waar de duim zit. De andere kant is wat lastiger omdat hier de knoppen wat verder naar achteren zitten dan je normaal gewend bent. Dat is weer het nadeel van een symmetrische muis.

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/1.jpg[/img]

De PAW3327 sensor van Pixart doet goed zijn werk. Het aantal DPI is in te stellen tot 6200 DPI wat geen mens gaat gebruiken. Zelfs op een dubbel scherm schiet de muis van de ene naar de andere kant en dat wil je ook niet hebben. Op lage snelheden doet de muis wat het moet doen. Persoonlijk heb ik geen problemen gehad met het verschieten van de cursor van de ene naar de andere kant op de lage instellingen. Wel is het zo dat het aanpassen van de DPI instellingen per 100 DPI gaat. Je kunt deze dus niet verder verfijnen. Normaal pak je de knop bovenop om te wisselen tussen de verschillende DPI instellingen maar ik heb de knoppen aan de rechterkant zo ingesteld dat ik een niveau naar boven of beneden kan. Deze knoppen gebruik je niet al te vaak en kunnen zo toch een mooie functie krijgen. Instellen is zo gedaan en de deze instellingen worden meteen opgeslagen op de muis. Toen ik de muis op een andere computer aansloot werden dezelfde instellingen zichtbaar in het scherm van de software. Wel zo fijn dat dit meegenomen wordt. Software is dus niet eens nodig. Het snoer is echt soepel en je hebt geen moment het idee dat er een snoer aan de muis vast zit. Deze blijft nergens zomaar achter haken of in de knoop zitten.

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9962.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9969.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9972.JPG[/img]
[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Light2s/Pics/IMG_9975.JPG[/img]

Het uiterlijk van de muis trekt mij zeker. Niet teveel fratsen aan de muis zelf want alles wat extra is, kan ook extra snel kapot gaan. Natuurlijk zien de gaten er vreemd uit maar daar merk je in het gebruik vrij weinig van. Je voelt een beetje warmte van de verlichting maar dit is zeker niet storend. Over de verlichting gesproken: deze vind ik er persoonlijk mooi uit zien op deze muis. Je kunt een paar verschillende modi kiezen of de verlichting gewoon uitzetten maar de LED’s zijn wat mij betreft niet storend. Als je goed kijkt tussen de structuur van de bovenkant zie je zelfs het logo van Sharkoon zitten. Een leuke toevoeging aan deze muis!

[jump=Boven]Terug naar boven[/jump]

[anchor=Conclusie][img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/banners/Sharkoon/Conclusie.jpg[/img][/anchor]

Met de Light² S muis heeft Sharkoon een derde “gatenkaas” muis in het assortiment zitten maar wel een die symmetrisch uitgevoerd is. Dat betekent dat de muis door zowel linkshandigen als rechtshandigen gebruikt kan worden. Dat is iets wat je niet veel meer ziet bij gaming muizen. Het gevoel kan daardoor wat anders zijn dat je gewend bent, want normaal is de muis enigszins naar je hand gevormd. Na wat wennen werkt echter wel prettig. Het nadeel van een symmetrische muis is dat de knoppen aan beide kanten op dezelfde hoogte zitten. Daardoor kan het zijn dat de knoppen aan de kant van de pink lastig te bedienen zijn.

De muis voelt lekker licht aan en glijdt soepel over de oppervlakten dankzij de teflon voetjes. Sharkoon heeft zelfs nog een extra set voetjes geleverd, iets wat ik zelf niet veel heb gezien bij andere muizen. De muis voelt licht aan tijdens het gebruik. Het snoer is ook lekker flexibel en blijft niet zomaar haken en zit niet snel in de knoop. De knoppen op de muis zijn redelijk licht in te drukken en dat geldt ook voor het muiswieltje. Hoe lang de schakelaars echt mee gaan is niet echt te testen maar ze zouden 10 miljoen klikken aan moeten kunnen. Dat is minder dan duurdere muizen maar daar is de prijs dan ook naar. Functies van knoppen zijn makkelijk te wijzigen in de software zodat je zelf kunt bepalen wat je een knop wilt laten doen.

Over software gesproken: deze zit eenvoudig in elkaar. Het is jammer dat voor deze muis weer een ander programma geïnstalleerd moet worden. Ik heb al het idee doorgegeven om gewoon één pakket te maken voor alle randapparatuur en dat is wel iets waar ze naar gaan kijken in de toekomst. Maar dat er al software aanwezig is op dit prijspunt is al een positief iets. Alle opties die je nodig hebt zijn makkelijk te vinden. Het aanpassen van knoppen gaat makkelijk en ook de verlichting aanpassen is eenvoudig. Het instellen van de DPI waardes is wat lastiger maar niet onoverkomelijk. Zou makkelijker zijn dat de waardes ingevuld kunenn worden. Nu moet je elke keer de schuif los laten om te zien op welke waarde deze zit.

De verlichting op deze muis is mooi uitgevoerd en duidelijk te zien. Het is niet te fel of overdreven. Bovendien kan de helderheid ook nog aangepast worden in de software. Leuk detail is dat het logo van Sharkoon aan de binnenkant van de muis oplicht. Toch een manier om je logo te laten zien terwijl het geen kostbare ruimte in beslag neemt.

En dan de prijs. Voor slechts €24,- haal je deze muis al in huis. Dat is eigenlijk geen geld voor wat je terug krijgt. Dus mocht je niet veel te besteden hebben, dan is deze Light² S muis zeker een aanrader!

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Plus.png[/img]

Zowel door links- als rechtshandigen te gebruiken
Mooie RGB
Niet te zwaar
Prima prijs/kwaliteit
Flexibel en soepel snoer
Software op dit prijspijl

[img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Min.png[/img]

Iets te klein voor kolenschoppen (zoals die van mij)
Apart programma voor alleen een muis
Knoppen bij pink niet makkelijk te bedienen
DPI instellingen helaas niet in te voeren maar alleen met schuif

Mocht je op- en/of aanmerkingen hebben of iets te vragen, dan hoor ik het uiteraard graag. Vond je dit een leuke review, dan hoor ik het dit natuurlijk ook graag. 🙂 Het motiveert mij om nog meer reviews te maken.

[jump=Boven]Terug naar boven[/jump]

Wat vind jij?

Vlammend
0
Tof
0
Heet
0
Meh
0
Nope
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in:Muizen

Muizen

Sharkoon SHARK Force II Review

[anchor=Boven][/anchor] [img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Sharkoon/Sharkforce/Pics/IMG_9532.JPG[/img] [list] [*] [jump=Inleiding]Inleiding[/jump] [*] [jump=Specificaties]Specificaties[/jump] [*] [jump=Unboxing]Unboxing[/jump] [*] [jump=Ervaring]Ervaring[/jump] [*] [jump=Conclusie]Conclusie[/jump] [/list] [anchor=Inleiding][img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/banners/Sharkoon/Inleiding.jpg[/img][/anchor] ...
Muizen

Steelseries Rival 650 Wireless review

  [img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/Steelseries/Rival_650/Pics/IMG_2457.JPG[/img] Inleiding Specificaties Unboxing Software Ervaring Conclusie [img]https://www.rooieduvel.nl/reviews/banners/Steelseries/Inleiding.jpg[/img] Dank aan Steelseries voor het beschikbaar ...